PIHANEUVONTA

Pihaneuvonta auttaa pienemmissä pihapulmissa ja antaa käytännön vinkkejä pihanhoitoon liittyvissä kysymyksissä. Usein pihan kasvillisuus herättää kysymyksiä, kuten mikä kasvi on kyseessä ja miten sitä hoidetaan. Tähänkin kysymykseen saat neuvontakäynnillä vastauksen.

Käynnin aikana perehdytään pihaan ja sen mahdollisiin ongelmakohtiin asiakkaan toiveiden mukaisesti ja mietitään niihin ratkaisuja. Neuvonnan aikana opastan kasvien hoidossa ja ylläpidossa. Neuvontaan ei sisälly kirjallista materiaalia, joten kehoitankin asiakkaita kirjaamaan ylös mahdollisimman paljon. Neuvontakäyntiin kannattaa varautua etukäteen kirjallisilla kysymyksillä tai ainakin muistiinpanoilla, näin saa parhaiten kaiken hyödyn irti neuvontakäynnistä.  Neuvontakäynnin aikana voidaan myös ideoida pihalle uutta muotoa tai uusia toimintoja.

Pihaneuvontaan varataan n. 2h.