PIHANEUVONTA

Pihaneuvonta auttaa pienemmissä pihapulmissa ja antaa käytännön vinkkejä pihanhoitoon liittyvissä kysymyksissä. Usein pihan kasvillisuus herättää kysymyksiä, kuten mikä kasvi on kyseessä ja miten sitä hoidetaan. Tähänkin kysymykseen saat neuvontakäynnillä vastauksen.

Käynnin aikana perehdytään pihaan ja sen mahdollisiin ongelmakohtiin asiakkaan toiveiden mukaisesti ja mietitään niihin ratkaisuja. Neuvonnan aikana opastan kasvien hoidossa ja ylläpidossa. Neuvontaan ei sisälly kirjallista materiaalia, joten kehoitankin asiakkaita kirjaamaan ylös mahdollisimman paljon. Neuvontakäyntiin kannattaa varautua etukäteen kirjallisilla kysymyksillä tai ainakin muistiinpanoilla, näin saa parhaiten kaiken hyödyn irti neuvontakäynnistä.  Neuvontakäynnin aikana voidaan myös ideoida pihalle uutta muotoa tai uusia toimintoja.

Pihaneuvontaan varataan n. 2h. 

HALUATKO ITSE LAITTAA KÄTESI MULTAAN?

Pihaneuvonnan kylkeen voidaan myös sisällyttää pihatyöt, jotka teemme yhdessä asiakkaan eli sinun kanssa. Tämä on osoittautunut myös erittäin suosituksi tavaksi oppia pihanhoidosta. Tämä palvelu räätälöidään aina tarpeen mukaan, mutta esimerkkipäivä voisi olla vaikka 4h ja sen aikana tehdään kaikki ne työt mitkä ehditään ja samalla saat neuvot. Työt sisältävät esim. kitkentää, pensaiden hoitoleikkausta, pienten puiden hoitoleikkausta, istutusalueen yleisilmeen siistimistä. Hinta arvio tälle 1/2 päivälle sisältäen neuvonnan on 400€. Kysy tästäkin palvelusta lisää jos kiinnostuit niin räätälöin sinun tarpeisiin sopivan päivän.