MINUSTA

Hei! Nimeni on Marika ja olen syntyperäinen Sipoolainen, joka aikaisemmin lenteli ympäri maailmaa työkseen. Nyt on jalat vahvasti juurtuneet takaisin maahan. Olen valmistunut Axxell Överbyn aikuislinjalta puutarhuriksi ja saanut vuosien aikana tehdä töitä mitä erilaisimpien puutarhojen parissa. Yritykseni perustin 2017.

Jokainen piha ja puutarha on erilainen, yksilö…. Myös jokainen puutarhuri on erilainen. Itse haluan viestittää kaikille puutarhan hoidosta kiinnostuneille sen, että ei ole vain  yhtä oikeaa tapaa hoitaa puutarhaa. Kokeilun kautta oppii, mutta jos haluaa päästä vähemmällä vaivalla on hyvä palkata siihen työhön ammattilainen.

Puutarhasuunnittelu on oma intohimoni, mutta yhtä hyvin viihdyn vaikkapa kitkemällä rikkaruohoja!


Puutarhafilosofiani

Jokaisella kasvilla on oma ”tehtävänsä” ympäristössämme, joskus on jopa ihan ok antaa rikkakasvien kasvaa, jos ne eivät häiritse muiden kasvien kasvua! Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö ole syytä pitää rikkakasvit kurissa, mutta se ei ole väärin jos vähän antaa puutarhan itse ensiksi näyttää meille, mikä missäkin kasvaa parhaiten! Pihasuunnitelmissani lähtökohta on tietenkin asiakkaan toiveet ja tarpeet, mutta myös pihan ympäristö. Toimivan pihan tulee olla turvallinen ja luoda puitteet jossa jokainen pihankäyttäjä viihtyy. Hyvin suunniteltu piha antaa omistajilleen iloa vuosikausiksi. Ota yhteyttä niin katsotaan mitä sinun puutarhasi tarvitsee!